Firebelly Design

Information

Pratt Institute

Firebelly 10-year Retrospective

Offered the opportunity to present a 10-year retrospective of Firebelly’s work at the prestigious Pratt Institute in New York, we created an intricate and large-scale installation that transformed an entire room into an engaging representation of a decade of sustainable design. “All In” provided an immersive audience experience: colorful pieces hung from the ceiling, casting shadows against a laser cut title wall, set off by a stunning paper waterfall. All hands on deck, the entire Firebelly team, with the help of studio collaborators, contributed toward its conception and completion. Dawn presented a talk on Firebelly’s history and purpose to accompany the installation’s unveiling.

Industry:

  • Art + Design

Services:

  • Community Development